|
لارس اشبابل - سرآشپز و مدیر یک رستوران در آلمان - پس از آن که طى
مسافرتهاى متعددش به کشورهاى مختلف با آداب غذایى آنها آشنا شد، تصمیم
گرفت به جاى غذاهاى عادى و معمولى با استفاده از حشرات، غذا سرو کند.
وى در گفتوگو با رسانههاى محلی، گفت: منوى اصلى رستوران من شامل ماکارونى
با سوسک، کرم سرخ کرده با برگ سبز، مارمولک آبپز، نیمروى تخم قورباغه،
قورباغه شکم پر، ملخ برشته همراه با انواع نوشیدنىهاى سالم است و تاکنون
مورد استقبال بسیارى از آلمانىها قرار گرفته است.
علاوه بر این وى افزود: تاکنون هیچ یک از مشتریان من نسبت به غذا شکایت نکرده و مسموم نشدهاند.